hero

Evenementfotografie

Een vast uurtarief voor fotografie, inclusief nabewerking

Licentievrije foto's

Binnen 72 uur opgeleverd

Impact

Impact

Met 10+ jaar ervaring in de evenementenwereld weten we wat impact maken betekent en hoe je dat doet.. Alles draait om het juiste moment en het juiste gevoel.

Wel eens gekeken naar ons broertje We Make It Spark? Dan snap je wel dat evenementen ons diep aangaan. Of het nou een congres, beurs, festival, personeelsfeest, personeelsuitje of productpresentatie is. Wij snappen tot diep in de kern wat evenementfotografie betekent en welke impact dit kan maken van honderd, tot honderdduizend bezoekers.

Voordelen

Voordelen

Of het nu gaat om een spetterende productlancering, een bruisende conferentie of een informeel teamuitje. Onze beelden vertellen het verhaal van het evenement. Van lachende gezichten tijdens inspirerende speeches tot oprechte interacties bij netwerkmomenten.

Deze beelden zijn uitstekend in te zetten ter impressie van de volgende editie, handig bij terugkerende evenementen! Het versterkt daarnaast je merkimago of je employer branding. En betekenisvolle foto's deel je achteraf met partners, klanten en andere belanghebbenden om ze te hechten aan je merk.

Onze voordelen

Waarom kiezen voor Ambassade32?

We snappen het, elke fotograaf maakt goede foto's. Maar hoe kies je nou de juiste match? Wij geloven dat dat verder gaat dan het product en het resultaat. Wij geloven in een service die zijn weerga niet kent. Klant is koning, alles is mogelijk.

Supersnel

Wij begrijpen dat jij liever gisteren dan vandaag aan de slag gaat met onze beelden. Standaard leveren we dan ook binnen 3 werkdagen. En in overleg zelfs op locatie!

Flexibel

We snappen dat je niet elk onheil vooraf kan inschatten. We kijken graag met jou mee naar een betere datum als het weer niet past bij de beoogde shots of als je collega's ziek zijn.

Samenwerking

Rome is niet in 1 dag gebouwd, en jouw beeldbank (helaas) ook niet. Ons succes wordt behaald door een intensieve samenwerking waarin we kijken wat werkt en wat niet.

Ervaren

Met 10+ jaar ervaring in de fotografiewereld, durven we wel iets te zeggen over ervaring. Al vele enthousiaste opdrachtgevers gingen jou voor.

Grote hoogte

Met onze grote statieven kunnen we zowel binnen als buiten en in de meest krappe locaties vanaf boven fotografen.

Drone

Gelicenseerd en wel mogen we binnen als buiten de bekende no-fly zones vliegen, zodat we de locatie in zijn totaliteit kunnen vastleggen.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag hier niet bij?

Mail ons op [email protected] en je krijgt binnen 2 werkdagen antwoord.

Behoefte aan advies?

"Goed verhaal. Maar wat kunnen jullie voor mij betekenen?" Goede vraag. Voordat wij daar iets zinnigs over kunnen zeggen, leren we graag jou en het bedrijf beter kennen. Stuur ons een mail met je uitdaging of fotografievraag en we helpen je zo snel mogelijk op weg!

hero

Vincent van den Boogaard

Fotograaf

Don't call us, we call you.

Portfolio

Kickass eye-candy

hero
hero
hero
hero
hero
hero
hero
hero
hero
hero
hero
hero

Neem contact met ons op

Diplomatieke onschendbaarheid in fotografieland: gewoon de beste content voor jouw merk, zonder kleine lettertjes of regeltjes over copyright.Bekijk ons werk.

Join the embassy

Mail
[email protected]
Bel
+31 85 0644 995
Bezoek
Angelenweg 165 J, Oss
Volg
@ambassade32