hero

Employer Branding

Een vast uurtarief voor fotografie, inclusief nabewerking

Licentievrije foto's

Binnen 72 uur opgeleverd

Recruitmentmarketing

Recruitmentmarketing

In de hedendaagse concurrerende arbeidsmarkt is het vastleggen van de essentie van je bedrijf en cultuur van cruciaal belang om topkandidaten aan te trekken.

De voordelen van onze benadering van recruitmentmarketing via fotografie zijn drieledig:

  1. Betrokkenheid en connectie: met foto's leg je de cultuur van een bedrijf vast. Zitten we onder een systeemplafond of is er een open kantoortuin? Met authentieke foto's krijgen potentiële kandidaten een beter beeld hoe het is om deel uit te maken van het team en bedrijf.
  2. Onderscheidend vermogen: in een zee van vacatures val je op door je bedrijf op een unieke wijze te presenteren. Met foto's benadruk je wat een organisatie speciaal maakt. Bijvoorbeeld de teamdynamiek, innovatieve ruimtes of bedrijfsevenementen.
  3. Efficiëntie in werving: door direct een goed beeld te geven kunnen kandidaten zelf beter beoordelen of ze bij het bedrijf en de cultuur passen.

Bij ons draait het om het vastleggen van de bedrijfscultuur en de unieke elementen van jouw bedrijf. Daarmee haal jij de topkandidaten binnen waar je altijd van gedroomd hebt!

Bedrijfscultuur

Bedrijfscultuur

In de wereld van vandaag draait alles om meer dan alleen producten en diensten; het gaat om het gevoel en de dynamiek die elk bedrijf drijft.

Waarom is dit zo belangrijk? Omdat de bedrijfscultuur de lijm is die teams samenhoudt, creativiteit aanwakkert en de weg vormt naar succes. Je bent tenslotte zo goed als je zwakste schakel. Met foto's geef je een kijkje in de dagelijkse gang van zaken en hoe de cultuur er van binnen uit ziet. Iets wat voor jou ongetwijfeld heel logisch is, maar voor veel mensen een geheim. Zij zien vaak niet veel meer dan de voordeur van je pand.

Onze voordelen

Waarom kiezen voor Ambassade32?

We snappen het, elke fotograaf maakt goede foto's. Maar hoe kies je nou de juiste match? Wij geloven dat dat verder gaat dan het product en het resultaat. Wij geloven in een service die zijn weerga niet kent. Klant is koning, alles is mogelijk.

Mobiele studio

Met onze mobiele studio kunnen we altijd en overal een studiosetting bouwen. Ideaal voor grote groepen!

Supersnel

Wij begrijpen dat jij liever gisteren dan vandaag aan de slag gaat met onze beelden. Standaard leveren we dan ook binnen 3 werkdagen. En in overleg zelfs op locatie!

Maatwerk

Geen opdracht is hetzelfde. Met onze gezonde dosis nieuwsgierigheid dompelen we ons graag onder in jouw opdracht.

Flexibel

We snappen dat je niet elk onheil vooraf kan inschatten. We kijken graag met jou mee naar een betere datum als het weer niet past bij de beoogde shots of als je collega's ziek zijn.

Samenwerking

Rome is niet in 1 dag gebouwd, en jouw beeldbank (helaas) ook niet. Ons succes wordt behaald door een intensieve samenwerking waarin we kijken wat werkt en wat niet.

Transparant

Wij hebben geen geheimen. Vraag naar onze werkwijze of keuzes die wij maken en we onderbouwen alles in Jip-en-Janneke taal voor jou!

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag hier niet bij?

Mail ons op [email protected] en je krijgt binnen 2 werkdagen antwoord.

Behoefte aan advies?

"Goed verhaal. Maar wat kunnen jullie voor mij betekenen?" Goede vraag. Voordat wij daar iets zinnigs over kunnen zeggen, leren we graag jou en het bedrijf beter kennen. Stuur ons een mail met je uitdaging of fotografievraag en we helpen je zo snel mogelijk op weg!

hero

Vincent van den Boogaard

Fotograaf

Don't call us, we call you.

Portfolio

Kickass eye-candy

hero
hero
hero
hero
hero
hero
hero
hero
hero
hero
hero
hero

Neem contact met ons op

Diplomatieke onschendbaarheid in fotografieland: gewoon de beste content voor jouw merk, zonder kleine lettertjes of regeltjes over copyright.Bekijk ons werk.

Join the embassy

Mail
[email protected]
Bel
+31 85 0644 995
Bezoek
Angelenweg 165 J, Oss
Volg
@ambassade32