hero

Bedrijfsfotografie

Welkom op de Ambassade: jouw basis voor goede content, zonder poespas.

Een vast uurtarief voor fotografie, inclusief nabewerking

Licentievrije foto's

Binnen 72 uur opgeleverd

Jouw bedrijf in beeld

Jouw bedrijf in beeld

Je merkidentiteit is de ruggengraat van je bedrijf. En met de juiste beelden val je op tussen de concurrentie. En dat opvallen, doe je helaas niet met stockfotografie.

Bedrijfsfotografie is bepalend voor wie of wat je als merk wilt uitstralen. Digitaal of gedrukt, met goede foto’s laat je het beste van jezelf zien en krijgt je zelfvertrouwen en merk een (professionaliteits)boost. We maken van je bedrijf de studio en brengen alles waar je trots op bent op de mooist mogelijke manier in beeld.

Beeldbank

Beeldbank

Rome is niet in één dag gebouwd, en de beeldbank van je bedrijf ook niet. Wij gaan voor je aan de slag zodat je nooit zonder goede content komt te zitten.

Social media, (interne) nieuwsbrieven, PR of advertenties, je wilt voor ieder moment ook passend beeld hebben. Met onze langdurige samenwerkingen zorgen we ervoor dat je altijd content hebt, passend in de sfeer van je bedrijf. Je product, mensen achter de schermen, werkomgeving altijd goed in beeld.

Onze voordelen

Waarom kiezen voor Ambassade32?

We snappen het, elke fotograaf maakt goede foto's. Maar hoe kies je nou de juiste match? Wij geloven dat dat verder gaat dan het product en het resultaat. Wij geloven in een service die zijn weerga niet kent. Klant is koning, alles is mogelijk.

Supersnel

Wij begrijpen dat jij liever gisteren dan vandaag aan de slag gaat met onze beelden. Standaard leveren we dan ook binnen 3 werkdagen. En in overleg zelfs op locatie!

Maatwerk

Geen opdracht is hetzelfde. Met onze gezonde dosis nieuwsgierigheid dompelen we ons graag onder in jouw opdracht.

Flexibel

We snappen dat je niet elk onheil vooraf kan inschatten. We kijken graag met jou mee naar een betere datum als het weer niet past bij de beoogde shots of als je collega's ziek zijn.

Samenwerking

Rome is niet in 1 dag gebouwd, en jouw beeldbank (helaas) ook niet. Ons succes wordt behaald door een intensieve samenwerking waarin we kijken wat werkt en wat niet.

Transparant

Wij hebben geen geheimen. Vraag naar onze werkwijze of keuzes die wij maken en we onderbouwen alles in Jip-en-Janneke taal voor jou!

Drone

Gelicenseerd en wel mogen we binnen als buiten de bekende no-fly zones vliegen, zodat we de locatie in zijn totaliteit kunnen vastleggen.

Mobiele studio

Met onze mobiele studio kunnen we altijd en overal een studiosetting bouwen. Ideaal voor grote groepen!

Ervaren

Met 10+ jaar ervaring in de fotografiewereld, durven we wel iets te zeggen over ervaring. Al vele enthousiaste opdrachtgevers gingen jou voor.

Grote hoogte

Met onze grote statieven kunnen we zowel binnen als buiten en in de meest krappe locaties vanaf boven fotografen.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag hier niet bij?

Mail ons op [email protected] en je krijgt binnen 2 werkdagen antwoord.

Behoefte aan advies?

"Goed verhaal. Maar wat kunnen jullie voor mij betekenen?" Goede vraag. Voordat wij daar iets zinnigs over kunnen zeggen, leren we graag jou en het bedrijf beter kennen. Stuur ons een mail met je uitdaging of fotografievraag en we helpen je zo snel mogelijk op weg!

hero

Vincent van den Boogaard

Fotograaf

Don't call us, we call you.

Portfolio

Kickass eye-candy

hero
hero
hero
hero
hero
hero
hero
hero
hero
hero
hero
hero

Neem contact met ons op

Diplomatieke onschendbaarheid in fotografieland: gewoon de beste content voor jouw merk, zonder kleine lettertjes of regeltjes over copyright.Bekijk ons werk.

Join the embassy

Mail
[email protected]
Bel
+31 85 0644 995
Bezoek
Angelenweg 165 J, Oss
Volg
@ambassade32