hero

Zakelijke portretfotografie

Een vast uurtarief voor fotografie, inclusief nabewerking

Licentievrije foto's

Binnen 72 uur opgeleverd

Werkwijze portretfoto's

Werkwijze portretfoto's

We snappen het. Niemand gaat su-per graag op de foto, tenzij je een model bent. Maar om er toch voor te zorgen dat jij (en je collega's) op je paasbest eruit zien, begeleiden we je graag.

Want we nemen graag de tijd voor je. Al honderden zijn jou voorgegaan, dus we durven wel te zeggen dat we alles al eens gezien hebben en geen verzoek is te gek. Verder:

  • .. krijg je van ons aanwijzingen zodat je er keurig op staat;
  • .. kijk je op groot scherm met ons mee;
  • .. kies je de foto samen met ons, dus geen onzekerheid over onze goede smaak, jij kiest;
  • .. poetsen wij ieder bultje of vlekje weg tot het perfecte plaatje!
Jouw bedrijf in beeld

Jouw bedrijf in beeld

Je merkidentiteit is de ruggengraat van je bedrijf. En met de juiste beelden val je op tussen de concurrentie. En dat opvallen, doe je helaas niet met stockfotografie.

Bedrijfsfotografie is bepalend voor wie of wat je als merk wilt uitstralen. Digitaal of gedrukt, met goede foto’s laat je het beste van jezelf zien en krijgt je zelfvertrouwen en merk een (professionaliteits)boost. We maken van je bedrijf de studio en brengen alles waar je trots op bent op de mooist mogelijke manier in beeld.

Onze voordelen

Waarom kiezen voor Ambassade32?

We snappen het, elke fotograaf maakt goede foto's. Maar hoe kies je nou de juiste match? Wij geloven dat dat verder gaat dan het product en het resultaat. Wij geloven in een service die zijn weerga niet kent. Klant is koning, alles is mogelijk.

Supersnel

Wij begrijpen dat jij liever gisteren dan vandaag aan de slag gaat met onze beelden. Standaard leveren we dan ook binnen 3 werkdagen. En in overleg zelfs op locatie!

Mobiele studio

Met onze mobiele studio kunnen we altijd en overal een studiosetting bouwen. Ideaal voor grote groepen!

Ervaren

Met 10+ jaar ervaring in de fotografiewereld, durven we wel iets te zeggen over ervaring. Al vele enthousiaste opdrachtgevers gingen jou voor.

Flexibel

We snappen dat je niet elk onheil vooraf kan inschatten. We kijken graag met jou mee naar een betere datum als het weer niet past bij de beoogde shots of als je collega's ziek zijn.

Maatwerk

Geen opdracht is hetzelfde. Met onze gezonde dosis nieuwsgierigheid dompelen we ons graag onder in jouw opdracht.

Transparant

Wij hebben geen geheimen. Vraag naar onze werkwijze of keuzes die wij maken en we onderbouwen alles in Jip-en-Janneke taal voor jou!

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag hier niet bij?

Mail ons op [email protected] en je krijgt binnen 2 werkdagen antwoord.

Behoefte aan advies?

"Goed verhaal. Maar wat kunnen jullie voor mij betekenen?" Goede vraag. Voordat wij daar iets zinnigs over kunnen zeggen, leren we graag jou en het bedrijf beter kennen. Stuur ons een mail met je uitdaging of fotografievraag en we helpen je zo snel mogelijk op weg!

hero

Vincent van den Boogaard

Fotograaf

Don't call us, we call you.

Portfolio

Kickass eye-candy

hero
hero
hero
hero
hero
hero
hero
hero
hero
hero
hero
hero

Neem contact met ons op

Diplomatieke onschendbaarheid in fotografieland: gewoon de beste content voor jouw merk, zonder kleine lettertjes of regeltjes over copyright.Bekijk ons werk.

Join the embassy

Mail
[email protected]
Bel
+31 85 0644 995
Bezoek
Angelenweg 165 J, Oss
Volg
@ambassade32