hero

De ambassade van de toekomst

Met een passie voor goed geregeld

Onze werkwijze

We hebben een passie voor dingen goed regelen. Duidelijke afspraken maken, een overzichtelijke planning en snel opleveren. Zodat je de foto’s ook direct kunt gebruiken. Geen poespas, geen kleine lettertjes. “Doe effe normaal”, staat bij ons in alles voorop. Behalve bij het maken van de foto’s zelf, dan laten we ons wel even gaan… ;)

Create

Zonder (goed) idee, geen (goede) foto’s. We bedenken een gaaf beeldconcept dat aansluit op jouw vraagstuk. Zo verliezen we het einddoel nooit uit het oog.

Plan

Het beeldconcept staat. Die vertalen we naar een concrete briefing en callsheet, en we strikken de juiste fotografen en locatie(s) voor deze opdracht.

Shoot

Alles voorbereid, niets aan het toeval overgelaten, tijd voor actie! Tijdens de shoots halen we het maximale uit de set en alle betrokkenen.

Deliver

We plukken de beste foto’s eruit en maken die nóg allemaal een beetje beter. Bundelen, en opleveren binnen 72 uur. Oh, we love it when a plan comes together!

WORK WITH US

Ambassade32 is een fotografiebureau dat het levenslicht zag in 2022, maar onderdeel is van We Make It Spark met een lange historie in de fotografiewereld. Founder Vincent van den Boogaard begon in 2011 als freelance fotograaf en bouwde gestaag aan zijn portfolio en netwerk.

Anno 2023 bestaat ons team uit 7 personen, waarvan 4 fotografen. Daarnaast beschikken we over een pool van meer dan 50 freelance fotografen, zodat we iedere opdracht kunnen matchen met de juiste specialisaties. Zo is Ambassade32 niet alleen de betrouwbare basis voor onze opdrachtgevers, maar ook een thuishaven voor talentvolle fotografen.

Onze missie

Met een inbox die vaak uitpuilt met vragen die wij heel normaal vinden willen we graag het stokoude landschap van fotografie veranderen. Tijd om te moderniseren en zaken die ons heel normaal lijken, normaal te maken.

Meet our leadership

We stellen je graag voor aan de merkambassadeurs van morgen!

hero

Daniëlle van der Veeken

Fotograaf

hero

Bram Bakkers

Fotograaf

hero

Wessel Bosch

Operations

hero

Vincent van den Boogaard

Fotograaf

Ons manifest

Vertrouwd door meer dan 125 opdrachtgevers

Wij zijn Ambassade 32. Een fotografiebureau dat het anders doet. Een bureau dat de taal van de fotografen spreekt én die van onze opdrachtgevers. Dat de weg en de wetten kent in het land van (corporate) branding en contentcreatie. Een land waar normen en waarden steeds diffuser worden, kleine lettertjes voor ongewenste verrassingen zorgen en copyright-trucjes belangrijker zijn dan daadkracht, dan gewoon dóén.

Daarom doen wij het anders. We trekken ons niets aan van de status quo. Tijd om onze eigen spelregels te bepalen, met drie heldere beloften waar je ons altijd aan mag houden. Tijd voor een onafhankelijke ambassade die merken de beste fotocontent bezorgd zonder poespas. Snel. Korte lijntjes. Transparant. En de beste content.

- Ambassade32

hero
hero
hero
hero
hero
hero

Join the embassy

Mail
[email protected]
Bel
+31 85 0644 995
Bezoek
Angelenweg 165 J, Oss
Volg
@ambassade32