hero

Campagnebeelden

Een vast uurtarief voor fotografie, inclusief nabewerking

Licentievrije foto's

Binnen 72 uur opgeleverd

Commercieel oog

Commercieel oog

Eén beeld waarin alles samenkomt. Wij houden wel van die uitdaging.

Het campagnebeeld is binnen de reclamefotografie misschien wel het belangrijkste onderdeel. Of het nu gaat om productlanceringen, merkpromotie of storytelling, met een commercieel oog verkopen we je product aan elke doelgroep.

Doelgroep aanspreken

Doelgroep aanspreken

Het beeld kan nog zo mooi zijn, maar de doelgroep aanspreken met de juiste tone-of-image is cruciaal voor het succes van elke campagne.

Of je nu een nieuw product lanceert, je merkidentiteit versterkt of een specifieke boodschap wilt overbrengen, campagnebeelden zijn het succes tot het bereiken van je doelen. Met een scherp oog voor detail begrijpen we de nuances van verschillende doelgroepen. Door beelden aan te leveren die aansluiten op specifieke interesses, levensstijlen en behoeften kunnen we elke doelgroep aanspreken.

Onze voordelen

Waarom kiezen voor Ambassade32?

We snappen het, elke fotograaf maakt goede foto's. Maar hoe kies je nou de juiste match? Wij geloven dat dat verder gaat dan het product en het resultaat. Wij geloven in een service die zijn weerga niet kent. Klant is koning, alles is mogelijk.

Supersnel

Wij begrijpen dat jij liever gisteren dan vandaag aan de slag gaat met onze beelden. Standaard leveren we dan ook binnen 3 werkdagen. En in overleg zelfs op locatie!

Maatwerk

Geen opdracht is hetzelfde. Met onze gezonde dosis nieuwsgierigheid dompelen we ons graag onder in jouw opdracht.

Flexibel

We snappen dat je niet elk onheil vooraf kan inschatten. We kijken graag met jou mee naar een betere datum als het weer niet past bij de beoogde shots of als je collega's ziek zijn.

Samenwerking

Rome is niet in 1 dag gebouwd, en jouw beeldbank (helaas) ook niet. Ons succes wordt behaald door een intensieve samenwerking waarin we kijken wat werkt en wat niet.

Eigen studio

Bij ons kantoor (dicht aan de snelweg) hebben we inpandig een grote uitgebreide fotostudio waar we 24/7 van alle gemakken zijn voorzien.

Ervaren

Met 10+ jaar ervaring in de fotografiewereld, durven we wel iets te zeggen over ervaring. Al vele enthousiaste opdrachtgevers gingen jou voor.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag hier niet bij?

Mail ons op [email protected] en je krijgt binnen 2 werkdagen antwoord.

Behoefte aan advies?

"Goed verhaal. Maar wat kunnen jullie voor mij betekenen?" Goede vraag. Voordat wij daar iets zinnigs over kunnen zeggen, leren we graag jou en het bedrijf beter kennen. Stuur ons een mail met je uitdaging of fotografievraag en we helpen je zo snel mogelijk op weg!

hero

Vincent van den Boogaard

Fotograaf

Don't call us, we call you.

Portfolio

Kickass eye-candy

hero
hero
hero
hero
hero
hero
hero
hero
hero
hero
hero
hero

Neem contact met ons op

Diplomatieke onschendbaarheid in fotografieland: gewoon de beste content voor jouw merk, zonder kleine lettertjes of regeltjes over copyright.Bekijk ons werk.

Join the embassy

Mail
[email protected]
Bel
+31 85 0644 995
Bezoek
Angelenweg 165 J, Oss
Volg
@ambassade32