hero

Social Content

Een vast uurtarief voor fotografie, inclusief nabewerking

Licentievrije foto's

Binnen 72 uur opgeleverd

Onze voordelen

Waarom kiezen voor Ambassade32?

We snappen het, elke fotograaf maakt goede foto's. Maar hoe kies je nou de juiste match? Wij geloven dat dat verder gaat dan het product en het resultaat. Wij geloven in een service die zijn weerga niet kent. Klant is koning, alles is mogelijk.

Supersnel

Wij begrijpen dat jij liever gisteren dan vandaag aan de slag gaat met onze beelden. Standaard leveren we dan ook binnen 3 werkdagen. En in overleg zelfs op locatie!

Maatwerk

Geen opdracht is hetzelfde. Met onze gezonde dosis nieuwsgierigheid dompelen we ons graag onder in jouw opdracht.

Flexibel

We snappen dat je niet elk onheil vooraf kan inschatten. We kijken graag met jou mee naar een betere datum als het weer niet past bij de beoogde shots of als je collega's ziek zijn.

Samenwerking

Rome is niet in 1 dag gebouwd, en jouw beeldbank (helaas) ook niet. Ons succes wordt behaald door een intensieve samenwerking waarin we kijken wat werkt en wat niet.

Ervaren

Met 10+ jaar ervaring in de fotografiewereld, durven we wel iets te zeggen over ervaring. Al vele enthousiaste opdrachtgevers gingen jou voor.

Transparant

Wij hebben geen geheimen. Vraag naar onze werkwijze of keuzes die wij maken en we onderbouwen alles in Jip-en-Janneke taal voor jou!

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag hier niet bij?

Mail ons op [email protected] en je krijgt binnen 2 werkdagen antwoord.

Behoefte aan advies?

"Goed verhaal. Maar wat kunnen jullie voor mij betekenen?" Goede vraag. Voordat wij daar iets zinnigs over kunnen zeggen, leren we graag jou en het bedrijf beter kennen. Stuur ons een mail met je uitdaging of fotografievraag en we helpen je zo snel mogelijk op weg!

hero

Vincent van den Boogaard

Fotograaf

Don't call us, we call you.

Portfolio

Kickass eye-candy

hero
hero
hero
hero
hero
hero
hero
hero
hero
hero
hero
hero

Neem contact met ons op

Diplomatieke onschendbaarheid in fotografieland: gewoon de beste content voor jouw merk, zonder kleine lettertjes of regeltjes over copyright.Bekijk ons werk.

Join the embassy

Mail
[email protected]
Bel
+31 85 0644 995
Bezoek
Angelenweg 165 J, Oss
Volg
@ambassade32